Hur man programmerar en Programmerbar CD-spelare

eftermarknad bil CD-spelare ofta är aktiverade med förmågan att programmeras. Användaren kan ställa in FM-och AM-frekvenser för framtida lyssnande samt anpassa ljudet på CD-spelaren genom att programmera de olika nivåer och lägen som finns på enheten. Programmera din JVC CD-spelare för att finjustera produktionen av stereo till dina specifika önskemål och ställ dina favorit radiostationer så att du kan enkelt och snabbt navigera till din favorit innehåll. Instruktioner
1

Slå på CD-spelaren genom att trycka på strömbrytaren placerad i det övre vänstra hörnet på stereon.
2

Tryck på knappen på vänster sida av volymkontroll ratten för att ändra färgen på CD-spelarens meny.
3

Tryck "Meny" för att växla läget för CD-spelaren till radioläget. Tryck på "Seek"-knappen för att ändra frekvens på radion till en radiostation.
4

Tryck på "Menu"-knappen samtidigt som du vrider på volymratten. Antalet förinställningar ändras när du vrider på ratten. Tryck på volymknappen när du har kommit till det antal som motsvarar det förval du valt. Ordet "minne" visas på displayen som anger att frekvensen har programmerats för det valda förinställda värdet.
5

Tryck på "EQ"-knappen längst upp på CD-spelarens ansikte att välja från de etablerade ljudlägen. Släpp "EQ" knappen ljudläge du föredrar visas på displayen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81672.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.