Hur Wire Flera ohms subwoofers,

Subwoofers är alla byggda med minst fyra ohm. Därför måste alla subs är flera ohms subwoofers. Många olika kopplingar finns tillgängliga som kommer att påverka basljud och ljudstyrka dina subwoofers. Ledningar högtalarna på ett lägre antal ohm ökar ljudtrycksnivån (SPL) men sämre kvalitet på basen. Den vanligaste stereo inställning är att köra två SVC subs på fyra ohm från antingen en två-kanals förstärkare eller en fyra-kanals förstärkare. En kanal hänvisar till hur många högtalare förstärkaren är konstruerad för att driva men kan manipuleras för att köra olika laster. Saker du behöver
Subwoofer
Förstärkare
högtalarkablar
Visa fler instruktioner
Två SVC subs i en fyra-ohms last med en två-kanals förstärkare

1

Fäst ena änden av den positiva högtalarkabeln till vänster kanal positiva Högtalaringång. Anslut den andra änden till den positiva fastsättning på vänster subwoofer. Gör samma sak med den negativa högtalarkabeln för den högtalaren.
2

Wire rätt subwoofer med samma teknik. Fäst den positiva högtalarkabeln till den positiva ingången på förstärkarens högra kanals ingång. Kör att kabeln till den positiva infästning på höger subwoofer. Upprepa processen med den negativa kabeln. Addera 3

Slå på stereon, och om båda högtalarna spelar anslutningarna har fästs korrekt.
Two Four -ohms basar till en fyra kanals förstärkare i bryggkopplingsläge
4

Fäst den positiva högtalarkabeln till den positiva ingången på förstärkare vänster bakre högtalare ingång. Anslut den andra änden till den positiva fastsättning på vänster subwoofer. Fyra kanals förstärkare har fyra ingångar, var och en med en positiv och en negativ. De har främre ingångar för vänster och höger högtalare och samma för bakre ingångar. För att överbrygga dina fyra ohms högtalare du i huvudsak använder den bakre ineffekten för den vänstra högtalaren och den främre ineffekten för den högra högtalaren. Fortsätt att fästa den negativa kabeln för vänster sub till förstärkarna höger bakre högtalare ingång och till den negativa kvarstad på sub.
5

Upprepa processen för den högra högtalaren, men med de främre ingångskanaler. Den positiva högtalarkabeln går till den positiva ingången på vänster kanal. Den negativa kabeln går till den negativa ingången på framsidan höger kanal. Se till att du bara har kablar i fyra av de åtta ingångarna på förstärkaren.
6

Starta stereon och se till att båda högtalarna producerar ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81681.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.