Hur installerar jag en Sony CDX-1000RF CD-spelare?

Sony CDX-1000RF är en AM /FM-stereo med en inbyggd, single-disc CD-spelare. Denna eftermarknad stereo kan passas in i stereo montering dockan för de flesta fordon som accepterar enda DIN (2-av-7-tum) stereo däck. Du kan ha Sony CD-spelare installerad i din bilens instrumentbräda stereo docka med en professionell bilstereo tekniker, eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och utföra installationen själv. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Insättningshylsan (medföljer Sony CD-spelare) katalog Flathead skruvmejsel
Kabelstam adapter
Antennadapter (GM fordon endast) katalog Small skruvmejsel eller kulspetspenna
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på bilen och koppla den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Använd en skiftnyckel för att lossa kabelns klämma. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan tills CD-spelaren är installerad.
2

Ta bort den gamla stereon. Följ instruktionerna från bilens reparationshandbok för fabriken stereo borttagning. Koppla stereo ledningar kontakter och antennkabeln från baksidan av stereon.
3

Sätt i installations hylsa eller krage som medföljer CD-spelaren. Använd en skruvmejsel för att böja metall flikar vid öppnandet av kragen för att fästa den till bilens stereo montering dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framför installationen ärmen. Anslut bilens stereo ledningar kontakter i spetsen kontakterna i kabelnätet adaptern
4

. För GM-fordon, anslut antennkabeln till GM antenn adapterkabel.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på vänster sida av Sony CD-spelaren. Anslut antennkabeln bly (eller adapterkabel för GM-fordon) i uttaget på nedre högra hörnet av Sonys baksida märkt "FM ANT."
6

Skjut CD-spelaren i monteringshöljet tills den snäpper på plats på båda sidor. Byt ut alla streck paneler som tagits bort enligt instruktionerna i reparationshandboken.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns klämma till posten med en skiftnyckel eller tång.
8

Slå på Sony CD-spelaren genom att trycka på "PLAY" knappen under etiketten "AMS" på vänster sida av enheten. Tryck på reset-knappen, placerad i det nedre vänstra hörnet av stereo ansikte, med ett litet spetsigt föremål, som en liten skruvmejsel eller kulspetspenna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81692.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.