Hur installerar jag en 50-Watt Bil Amp?

En låg-watt förstärkare, till exempel en 50-watts förstärkare, är konstruerad för användning på mindre högtalare. Ett bra exempel på en högtalare det skulle användas på en diskant. Även denna förstärkare kanske inte kunna göra din musik hörd miles bort, kommer det att göra för stora klingande mid-och high-range toner. Installationen av en 50-watts förstärkare är relativt enkel. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Amp monteringssats (ledningar, säkringar och diverse kontakter) katalog Ratchet
Hylsnyckelsats
verktyg Kombination tråd (VECKARE, fräs-och strippa) katalog Drill
Borrskär
buntband
Visa Fler Instruktioner
en

Lokalisera ett område i fordonet som är lämplig för en liten förstärkare. Du behöver inte ett stort område som de flesta 50-watts förstärkare är små jämfört med högre watt ampere. Den typiskt område för att montera denna förstärkare i är i bagageluckan eller under ett säte.
2

Fäst förstärkaren på fordonet på det område du har valt. De flesta mindre ampere har två monteringsalternativ, krok och ögla (kardborre), som håller sig till mattan eller skruvar. Om du använder skruvar, borra hål i monteringsytan på samma ställe hålen är i förstärkaren. Placera förstärkaren över dessa hål och dra åt skruvarna med en skruvmejsel.
3

Skala av höljet från ena änden av strömkabeln som ingår i förstärkaren satsen med tråden verktyget. Sök i motorrummet efter en lämplig 12-volts strömkälla, källan rekommenderas är den positiva batteripolen
4

Lossa och ta bort muttern som håller fast batterikabeln till batteriet med en spärr och uttag. . Sätt ögat av kopplingen över dubben att muttern kom upp från. Byt ut muttern med Ratchet och uttag.
5

Kör ström längs sidan av motorrummet och använd buntband för att fästa den på fender och bort från motorn.

6

Avlägsna gummiproppen nära centrum av brandväggen och köra makten tråd genom hålet i brandväggen. Byt gummiproppen.
7

Kör den här tråden bakom instrumentbrädan och fäst den till alla icke-rörliga objekt med buntband.
8

Dölj tråden under mattan och olika paneler som du kör den där förstärkaren är placerad.
9

Strip ena änden av den blå remotekabel i monteringssatsen och blå remotekabel på baksidan av bilstereon med hjälp av tråd verktyg. Anslut kabeln på baksidan av radion och tråden ur satsen genom att använda en skarvförbindning från monteringssatsen och pressa den med tråden verktyget.
10

Kör tråden bakom instrumentbrädan och säker den med buntband. Dölj det tillsammans med strömkabeln.
11

Anslut RCA-kablarna från monteringssatsen till RCA-uttaget på baksidan av bilstereon. Kör den här tråden bakom instrumentbrädan i motsatt riktning mot strömkabeln. Fäst den med buntband till någon icke-rörliga delar bakom instrumentbrädan.
12

Dölj RCA-kablar under mattan och alla tillgängliga paneler som du kör den mot förstärkaren.
13

tillbaka glasen som togs bort samtidigt dölja kablarna.
14

Leta upp en lämplig plats nära till förstärkaren. En lämplig mark kommer att vara en direkt anslutning till en ren metall yta.
15

Strip ena änden av jordkabeln från monteringssatsen. Anslut en kontakt öga stil till den avskalade änden av jordkabeln med hjälp av tråd för att vika det på.
16

Ta bort muttern eller bulten som används för en mark med en spärr och uttag. Sätt ögat kontakten på bulten och dra åt den tills den är säker att marken du valt.
17

Trimma marken, makt och avlägsna trådar så det finns ingen slack när de når förstärkaren. Skala täckningen av dessa tre trådar i slutet nära förstärkaren.
18

Anslut de skalade ändarna i fjärrkontrollen marken och ledningar makt till motsvarande ingångar på förstärkaren och fäst dem med skruvarna på ingången.
19

Anslut RCA-kablar till RCA-ingången på förstärkaren.
20

Anslut högtalarkablarna som motsvarar högtalarna du funderar på att driva med förstärkaren. Det kommer att bli både en positiv och negativ input.
21

Slå på fordonet och kontrollera funktionen på förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81699.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.