Hur koppla in en elkabel till ett bilbatteri

En nätsladd kan användas till många olika saker, men det sätt som du ansluter sladden till batteriet kommer alltid att vara densamma. De flesta bildelar butiker säljer små säkringar att nätsladden ansluts till och därefter säkringen ansluts till batteriet. Denna säkring är det säkraste sättet att ansluta sladden till batteriet, eftersom detta kommer att stoppa batteriet överhettas och orsakar skador på bilen. Denna säkring kommer att kosta ungefär $ 10 och du kommer inte att behöva några viktiga verktyg för att ansluta den. Saker du behöver
säkring Nätkabel
Skruvmejsel
nätsladd säkring kontakt
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven och ta bort den positiva batterikabeln från batteriet. Låt inte batterikabeln röra någonting metall eller kommer det att sluta kretsen och chocka dig.
2

Lossa strömanslutning på säkringen kontakten med skruvmejsel och sätt i nätsladden till kontakt. Dra åt anslutningen med hjälp av skruvmejsel.
3

Lossa den positiva anslutningen på säkringen kontakten med skruvmejsel och sätt den positiva batterikabeln i kontakten. Dra åt kontakten med skruvmejsel.
4

Lossa batteriets anslutning på säkringen kontakten med skruvmejsel och placera kontakten på den positiva batteriets utgång. Dra åt kontakten med skruvmejsel. Sätt i säkringen för att fullborda kretsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81700.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.