Hur Wire jag en Sony Radio till en bil?

Sony gör alla typer av elektroniska enheter, inklusive bilstereo. Installera ett Sony-system bilstereo innebär kabeldragning till den befintliga kretsen i bilen. Tillsammans med bilstereon, erbjuder Sony ett kopplingsschema över den övre baksidan av stereon kropp för installation. Med några verktyg, lite tejp och anslutningar, kan du ansluta din nya stereo själv, vilket sparar tid och pengar i processen. Saker du behöver
Wire pressverktyg (VECKARE, strippa och saxen) katalog Stereo kabelsats
eltejp
Butt elektriska kontaktdon
Visa fler instruktioner
1

Ta stereons ledningsnät från baksidan av stereon genom att trycka på låstungan och dra selen från stereon.
2

Strip 1/4 tum av isoleringen från ändarna av varje tråd från den nya stereon kabelnät med en tråd verktyg.
3

Strip 1/4 tum av isoleringen från ledningarna i kabelsats med tråden verktyget.
4

Crimp en butt-kontakt till 12-volt konstant ström-ledningar från stereon sedan crimp den andra änden av skarvförbindning till 12-volt konstant ström-ledningar från kabelsats med tråden verktyget. Täck hela rumpan kontakten med eltejp. Denna tråd håller presets och inställningar klocka på stereon, men det startar inte radion.
5

Använd kabeln för att vika en butt-kontakt till jordledningen från stereon sedan crimp andra änden av skarvförbindning till jordledningen av kabelsats. Täck hela rumpan kontakten med eltejp. Denna tråd är typiskt svart färg.
6

Crimp en butt-kontakt på tillbehör kabeln från stereon och tillbehör tråd av kabelsats med tråden verktyget. Täck hela rumpan kontakten med eltejp. Denna anslutning sätts radion på och av med tändningsnyckeln. Denna tråd är oftast gul till färgen.
7

Använd en butt-kontakt crimp dimmer kabeln från stereon och dimmer tråd av kabelsats med tråden verktyget. Täck hela rumpan kontakten med eltejp. Inte alla bilar kommer att ha en dimmer tråd. Om så, är denna tråd typiskt orange färg.
8

Crimp en butt-kontakt på högtalarkablarna från stereon och trådarna Högtalare av kabelsats. Täck hela rumpan kontakten med eltejp. Antalet högtalarkablar beror på mängden av högtalarna i bilen har. Varje högtalare har en annan uppsättning av färger.
9

Täck ändarna av oanvända ledningar med eltejp så de inte gör ont ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81710.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.