Hur ändrar jag dörrhögtalarna på en 1996 Honda Accord?

Det kan komma en tid när du kan behöva byta ut dörren högtalarna i din 1996 Honda. Kanske de har lidit skada, eller du kanske har beslutat att uppgradera bilens ljudsystem med eftermarknads högtalare. Oavsett anledning, kan vem som helst med eller utan någon mekanisk kunskap enkelt ändra dörrar högtalarna i Accord. Processen är okomplicerad och kommer bara ta dig en stund att använda grundläggande verktyg. Saker du behöver
vanlig skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Nya högtalare
Visa fler instruktioner
1

lokalisera skruvarna i dörrpanelen och ta bort dem med Phillips skruvmejsel.
2

Använd vanlig skruvmejsel för att frigöra kompression klipp från dörren genom att placera den under placeringen av varje klipp för att dra bort det från dörren. Gör detta en i taget tills alla av dem är gratis.
3

Ta bort panelen helt utanför dörren. För att göra detta måste du höja panelen vertikalt ungefär en halv tum och dra sedan bort den.
4

Dra plastisoleringen försiktigt bort från dörren och ställ den åt sidan.

5

frigör spärrarna som håller högtalaren på plats. Lossa kontakterna högtalarkablar genom att koppla bort dem och dra högtalaren ut genom dörren.
6

Placera spärrarna på högtalaren och montera den på samma plats. Anslut högtalarkablarna i och byta ut luckan.
7

Skjut dörrpanelen in på de platser där det finns kompression klipp och se till att var och en låses på plats, sedan tillbaka skruvarna.

8

Upprepa processen med varje högtalare tills du har ersatt allt du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81712.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.