Hur man fäster en AUX till en bilstereo

fordonsägare som vill ansluta en AUX-ingång till sin bilstereo enhet har två alternativ. Det första sättet innebär att ansluta en FM-sändare till stereon. FM-sändaren kommer att ansluta till den externa enheten direkt utan att ansluta trådlöst till bilens stereo via FM-antennen. Signalen för enheten kommer att behöva konkurrera med andra FM-signaler och kommer att förlora kvalitet när de konfronteras med konkurrerande källor. Den andra, och mer tillförlitliga, sätt är att lägga till en FM-modulator. FM-modulator ansluts direkt till den externa komponenten och bilens stereo för en mycket starkare, mer tillförlitlig anslutning. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huv och koppla den negativa batterikabeln . Lossa kabelns klämma med en skiftnyckel och ta bort kabeln helt från batteripolerna för att undvika kortslutning i elsystemet.
2

bort stereo från instrumentpanelen stereo docka och koppla stereo ledningarna från utloppen på baksidan av enheten. Se bilens reparationshandbok för instruktioner om att ta bort enheten fabriken huvudet.
3

Anslut stereo ledningar från fordonet in i ledningen kontakterna i ett kabelnät adapter. Anslut kabelstammen adaptern leder till önskade uttag på baksidan av stereon. Anslut strömkontakten från FM-modulatorn i ledningen av kabelnätet adaptern.
4

Anslut bilens antennkabel bly i uttaget på den huvudsakliga rutan för FM-modulatorn. Anslut FM-modulator s antennkabel adapterkabel till FM antenn uttaget på baksidan av stereon. Placera FM-modulatorn i baksidan av den stereo-dockan. Mata AUX-ingång och kabel i den intilliggande handskfacket.
5

tillbaka stereon i bilens stereo docka som beskrivs i bilens reparationshandbok.
6

Trimma stereo med föreskriven frekvens (finns på FM-modulator och i den medföljande handboken). Ansluter en enhet till AUX-ingången kommer från handskfacket. Spela innehållet från enheten och justera stereo volymen för att njuta av innehållet via bilens högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81751.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.