Hur installerar jag en huvudenhet i ett 1996 Cougar XR7?

I 1996 års Mercury Cougar XR7 är utrustad med en AM /FM-stereo däck och CD-spelare. Dock kan Cougar ägare vill ersätta sina fabriksinställningar däck med en eftermarknad huvudenhet för mer makt, förmåga eller att ersätta en felaktig lagersystem. Du kan ta hjälp av en bilstereo professionell för att installera den nya enheten, eller så kan du göra det själv och spara kostnader för installationen. Saker du behöver Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
10 mm skiftnyckel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Cougar huva och koppla den negativa batterikabeln från batteriet. Den negativa kabeln är den svarta kabeln som förbinder den negativa batteripolen med fordonets ram för att jorda elektriska systemet. Lossa kabelklämman med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Ta fabriken stereo med Ford DIN borttagningsnycklarna. Skjut nycklarna i hålen vid sidorna av fabriken stereo ansikte. Dra utåt på tangenterna samtidigt dra stereo däck från instrumentbrädan. Koppla bort de två vita plast ledningar kontakter från enhetens baksida. Dra ur antennkabeln från baksidan av beståndet stereo.
3

Sätt fronten adaptern i vakanta stereo montering dockan öppning. Skjut in adaptern i dockan tills framåt-mest kanten på adaptern är i nivå med den omgivande instrumentbrädan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framsidan av instrumentbrädan.
4

Anslut de vita plast kontakterna stereo ledningar till adaptern kablage leder.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya huvudenheten. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av den nya enheten. Skjut huvudenheten i öppningen från fronten adaptern. Skjut däcket i dockan tills den snäpper på plats.
6

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batteripolen. Dra kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng Cougar huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81771.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.