Hur fixar jag en radioantenn på en Chevrolet Trailblazer?

Eventuella problem med din Chevy Trailblazer s radioantenn är sannolikt på grund av ledningarna i fordonet. Dessa ledningar problem kan härröra antingen med antennkabeln ansluten till basen av själva antennen eller förlängningskabeln ansluta antennen till radion. (Om radion kabeln är problemet, måste du ersätta radion.) Det är möjligt att byta bara förlängningskabel, men om antennkabeln behöver bytas, som vanligtvis innebär att du måste byta ut hela antennen . Saker du behöver
skiftnyckeln
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Tänger
Liten skiftnyckel
Fish tråd
Visa fler instruktioner
Ta bort Antenn
1

minuskabeln från batteriet genom att lossa den svarta muttern kabelklämma med en skiftnyckel.
2

Skruva antennen masten från karossen, med hjälp av en liten skiftnyckel. Se till att nyckeln inte glider och repa lacken.
3

Ta rätt ljud-isolator panelen från instrumentbrädan med hjälp av en skruvmejsel. Skruva loss handskfacket längs dess nedre kant och dra ut den. Bänd ut plastnitar på nedre inre fender liner med tång. Unbolt och ta bort fodret med en skiftnyckel.
4

nå in i handskfacket hål och dra ut antennkabeln från radio /förlängningskabeln längst till höger änden av instrumentpanelen. Knyt en fisk tråd till antennkabeln och dra ut den genom hålet i framskärmen väl.
5

bort airbag på passagerarplats om du behöver byta förlängningskabel. Dra av tillgång plattan till luftkudden inifrån handskfacket hål. Unbolt och avlägsna luften utlopp med en skiftnyckel. Unbolt och ta bort airbagen med nyckeln.
6

Släpp förlängningskabeln från clipsen som håller den på undersidan av instrumentbrädan. Koppla ur förlängningskabeln från både radio-kabeln och antennkabeln.
7

Skruva antennen bas med en skruvmejsel och ta bort den med kabeln. Antennen basen är monterad inuti huven och är vad masten skruvas på.
Installation
8

Dra kabeln till antenn masten i fordonet med hjälp av fisk tråd. Se till att den följer samma väg genom hålet i motorrummet, där den kommer att anslutas till antennen basen, och i instrumentpanelen.
9

Anslut antennen till radio /förlängningskabeln. Anslut kabelersättning förlängning först om du tagit bort den gamla.
10

Skruva den nya antennen basen på plats i motorrummet.
11

Skruva antennen masten i plats. Använd den nya masten som levereras med byte bas /kabel om det är lämpligt.
12

Bolt luftkudden och luftutsläpp på plats med skiftnyckel. Installera om tillgång plattan.
13

Återanslut instrumentpanelen trim för handskfacket och ljud-isolator panel med skruvmejseln. Återanslut nedre inre fender liner med sina bultar och plast nitar.
14

Anslut batterikabeln med sin klämma och mutter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81816.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.