Hur man laddar en kondensator Bilstereo

Bilstereo kondensatorer används tillsammans med bilen ljudförstärkare. Kondensatorn är installerad i kraftledning som leder till förstärkaren från bilens batteri, och det har en effekt avgift som snabbt laddas ur till förstärkaren när bilens elsystem inte kan hålla jämna steg med makt krav på förstärkaren. Detta jämnar ut den effekt som matas till förstärkaren, vilket resulterar i förbättrad ljudkvalitet. När du installerar en kondensator, måste du ladda den efter den initiala installationen. Detta är ett jobb som den genomsnittliga gör-det-självare kan göra efter att han installerats kondensatorn. Saker du behöver
1K ohm motstånd
krokodilklämmor
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Öppna säkringshållaren i kraftledningen ansluten till din batteri, vrida isär ändarna på säkringen fallet. Dra säkringen ur hållaren. Fäst ledningarna på ändarna av en 1K-ohm motstånd till metallflikarna på insidan av säkringshållaren så att motståndet är att fungera som brygga som tillåter ström från batteriet för att strömma genom den.
2

Fäst klämmorna på en voltmeter till plintarna på kondensatorn. Fäst den röda klämman till den positiva (+) och den svarta klämman till den negativa (-) pol. Slå voltmetern på.
3

Övervaka voltmetern. När läsningen når 12 volt, haka voltmetern. Ta loss motståndet från säkringshållaren, och byt sedan ut säkringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81818.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.