Hur Wire en Sony Bilstereo Into en 1993 Toyota Corolla

Den 1993 Toyota Corolla kommer med en AM /FM-stereo med inbyggda kassettdäck. Du kan byta ut din fabrik stereo med en mängd Sony däck bilstereo för att passa dina behov och budget. Välj en stereo, köpa de nödvändiga adaptrar och få några enkla verktyg för att installera enheten. En bilstereo professionell kan installera den nya Sony däck för ett pris, men du kan göra det själv, och spara lite pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lift Corolla huva och lossa skruvsäkringssystem den negativa klämman batterikabeln till den negativa batteripolen, med din nyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av Toyota.
2

Ta de två övre hörnen av stereo montering kåpa. Dra panelen från instrumentbrädan för att frigöra klämmorna på baksidan av panelen. Ställ beklädnaden åt sidan.
3

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av fabriken stereo fästet med en Phillips-skruvmejsel eller 8-mm-uttag och kör. Skjut huvudenheten från dockningsstationen och koppla stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av enheten.
4

Skjut Sony insättningshylsan i Corolla s stereo docka. Mata stereo ledningar och antennkabeln genom baksidan av hylsan. Anslut stereo ledningar kontakterna i ledningarna i kabelnätet adaptern.
5

Fold metallflikarna inuti hylsan utåt med en skruvmejsel för att låsa hylsan i Toyotas stereo docka.

6

fast de två fästbeslagen till sidorna av Sony huvudenhet. Rikta in fästena och skruva i de medföljande skruvarna som sittplats dem, med hjälp av din Phillips-skruvmejsel.
7

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på högra sidan av Sonys baksida. Anslut antennkabeln till uttaget på det nedre vänstra hörnet på stereons baksida.
8

Slide Sony däck i monteringshöljet. Skjut in enheten i Corolla docka tills fästena på sidorna av stereon låses. Placera kåpa tillbaka på instrumentpanelen och tryck fast runt omkretsen för att snäppa fast panelen på plats. Återgå till Corolla batteri.
9

Placera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns klämma till terminalen med skiftnyckel. Stäng Toyotas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81844.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.