Hyundai Accent Stereo Installation

Installera en ny stereo till Hyundai Accent inte kräver professionell hjälp. Beståndet stereo lätt kan utvinnas ur Accents stereo montering docka med standardverktyg och några minuters tid. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lift Hyundai huva för att komma åt batteriet. Lossa bulten på den negativa batterikabeln s klämma med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av Accent.
2

Lokalisera och lossa temperatur och blandning kablar under förarsidan instrumentbräda. De två kablarna är lika tjock som en tråd klädhängare och kan tas loss från sina sittplatser för hand med en medelhög mängd kraft. Låt båda kablarna hänga fritt under instrumentbrädan.
3

Öppna handskfacket. Kläm sidorna av fack dörren för att göra det möjligt att hänga nedanför instrumentbrädan. Nå till baksidan av facket och koppla ventilationen kabeln (liknande de temperatur-och blend kablar).
4

Öppna mugghållare. Ta bort de två skruvarna på baksidan av mugghållare facket med Phillips-skruvmejsel.
5

Ta underkant kåpa som omger stereon och styr klimatet. Dra panelen från instrumentbrädan och ställ den åt sidan. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon med skruvmejseln. Skjut stereo från Accent docka. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av Hyundais lager stereoanläggning.
6

Skjut fronten adaptern till stereon dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av fronten adaptern. Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder.
7

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av eftermarknaden stereo. För in antennkabeln leder in i FM antennuttaget på baksidan av den nya stereon. Skjut stereo i fronten adaptern tills den snäpper på plats inom Hyundais stereo docka.
8

Placera instrumentpanelen tillbaka över stereon och styr klimatet. Tryck ordentligt runt kanterna på panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Byt ut skruvarna på baksidan av mugghållaren facket. Stäng mugghållare.
9

Anslut ventilationen kabeln på baksidan av handskfacket och temperaturen och blanda kablarna under förarsidan instrumentbräda. Stäng handskfacket. Återgå till Accent batteri.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng Hyundais huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81894.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.