Hur man installerar en radio i en Ford Focus

Ford Focus utnyttjar Fords system för att extrahera beståndet stereo med Ford DIN bytesnyckel. De specialiserade verktyg gör avlägsnande av radio lätt, vilket eliminerar behovet att förskjuta streck paneler för att få tillgång stereo montering dockan. Konstruktionen gör också installationen av den nya stereon en relativt enkel uppgift. Focus ägare har möjlighet att professionell installation men med en utformning så lätt, kan du göra det själv utan tidigare erfarenhet. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Kabelstam adapter
Insättningshylsan
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft Focus "huva för att få tillgång till batteriet. Lossa bulten på den negativa batteripolen med nyckeln. Ta den negativa batterikabeln från terminalen. Ställ in kabeln åt sidan, bort från batteriet. Flytta till insidan av Ford.
2

Samla stereo ledningar kontakter och antenn kabeln från baksidan av den vakanta stereo docka. Anslut den vita kontakterna stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder.
3

Skjut eftermarknaden stereo installation hylsa i Focus "stereo docka. Skjut metallhylsan i öppningen i instrumentpanelen tills den främre kanten är i linje med ingången till Fords stereo docka. Vik metallflikarna inuti hylsan utåt med platt skruvmejsel för att fästa den i dockan. Mata stereo ledningar (ansluten till kabelnätet adaptern) och antennkabeln genom baksidan av hylsan. Koppla adaptern kablage bly kontakterna i utloppen
4

på höger sida av den nya stereons baksida. För in antennkabeln leder in i FM antennuttaget på vänster sida av radion.
5

Skjut eftermarknaden radion i installationen hylsan tills den snäpper fast i instrumentpanelen stereo docka. Placera framsidan av stereon på enheten (för avtagbara ansikte radioapparater endast). Se radions medföljande handbok för exakta instruktioner för anslutning av stereo ansikte. Återgå till Fords batteriet.
6

Byt ut negativa batterikabeln s klämma runt den negativa batteripolen. Dra åt bulten med nyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81910.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.