Hur man tar bort en radio från en 2005 Chevy Trailblazer

Den 2005 Chevy TrailBlazer kommer med en AM /FM-stereo med inbyggd CD-spelare. Valfria stereo system finns tillgängliga, inklusive multi-skivors CD-växlare och enheter som kan ta emot satellit-radio. Trailblazer ägare som vill reparera sin stereo däck eller ersätta det med ett mer kapabel enhet kan ha till uppgift utförs av en professionell tekniker bilstereo. Spara pengar genom att ta bort lager radion själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim verktygspanel borttagning (tillval) katalog kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lift Chevy huva och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol med den 10-mm skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan av batteriet. Flytta till fordonets insida.
2

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av växelspaken med skruvmejseln. Ta bort panelen runt växellådan och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på baksidan av förvaringsficka under stereon.
4

Ta tag i övre vänstra hörnet av trim panel som omger stereon montering och bänd bort den från instrumentbrädan. Koppla de två ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av panelen för att helt koppla bort panelen från instrumentbrädan.
5

Ta bort de två skruvarna på vänster sida av stereon fästet och den enda skruven på höger sida med skruvmejseln. Skjut stereo från stereo montering dockan.
6

Koppla stereo ledningar kontakterna från den vänstra sidan av beståndet radions baksida. Dra ur antennkabeln från den högra sidan av radions baksida butiker att slutföra borttagningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81915.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.