Hur man bygger en subwoofer med gips

Plocka upp en baslåda kan vara en dyr process, men det är möjligt för vem som helst med ens de mest begränsade DIY färdigheter för att sätta ihop en billig men robust baslåda av sina egna, med låg- kosta material som finns från varje anständig järnaffär, på mindre än 20 minuter. Saker du behöver
Gips
Gips skruvar
brukskniv
Pencil Måttband
Rak kant
Acoustic tätningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Mät storleken på din subwoofer för att få dina minsta storlek och markera detta på ett blad av gips.
2

Mät ut de önskade dimensionerna för en sida av din subwoofer box, med hänsyn till de minimimått noterade redan på ark gips, och markera med en penna och en rak kant.
3

Kör din mattkniv runt den långa änden av din subwoofer box ansikte , och skär på liknande sätt längs den horisontella tvärs över hela längden av gips. Detta gör att du kan ta bort en mindre del av din ark Gips som kommer att vara lättare att arbeta med och kommer att begränsa slöseriet.
4

Vik och bryta din ark Gips längs den vertikala snitt och köra brukskniv längs pappret på baksidan för att slutföra snittet.
5

Draw runt ytan på din subwoofer box som mall, och upprepa steg 2, 3 och 4 för att skära den andra sidan .
6

Upprepa mätning och styckning för de återstående två sidorna och toppen och botten, och se till att dina mätningar är så korrekta som möjligt, för att bilda din lådform.

7

Fix fem av de sex skurna bitar av gipsskivor med eller skruvar för att bilda din box, sätta in subwoofer högtalare och täta eventuella luckor med akustisk tätning innan du fäster den sista biten av gips rutan.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81967.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.