Hur man byter lager Audio Högtalare i en bil

Så gott som bilstereo system har blivit, är de aldrig en huvudinriktning biltillverkaren. Därför kan en snabb och enkel bilstereo prestandaökning göras genom att ersätta de stock högtalare bilstereo. Dussintals ljud tillverkare gör högkvalitativa dörr och högtalare komponent som kan passa i de befintliga högtalarna "utrymme. Det finns också snabba och effektiva brusreducering material som kan göra bildörrar mycket bättre utrymmen för högtalare. Saker du behöver
högtalare Replacement bil
Sound absorptionsmaterial
Phillips screwdriverPutty kniv eller platt skruvmejsel
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort högtalargallret. Om den skruvas på, använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort det. Om det helt enkelt snäpper på plats, försiktigt bända loss den med en spackel eller platt skruvmejsel.
2

Använd Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller högtalaren på plats.

Billiga 3

Lossa kablaget från gamla högtalare (s), eller de positiva och negativa ledare anslutna på baksidan av högtalarna. Lyft ut de gamla högtalarna.
4

Ta den gamla högtalare till en bilstereo butik eller bilstereon departementet en stor elektronik återförsäljare. De nya högtalarna måste vara en liknande storlek och djup för att passa i din bil. Lyssna på några favoritlåtar genom ett antal talare och välja de bästa klingande högtalare för dig.
5

Ansök Dynamat eller annat ljudabsorption material innan du installerar de nya högtalarna. Tryck bara på materialet på dörrkarmen området för att förbättra högtalarens ljudkvalitet.
6

Fäst trådarna eller kablaget till den nya högtalaren och skruva på nya högtalare (er) på plats. Byt högtalargallret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81994.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.