Felsökning Kicker Förstärkare

Diagnostisera förstärkare problem är ofta problematiskt eftersom ett stort antal olika och orelaterade problem hela ledningen till förstärkaren inte slå på eller inte ge ut till de anslutna högtalarna. Lyckligtvis är många Kicker förstärkare utrustad med diagnostiska lampor som ger inblick i det specifika felet påverkar förstärkaren. Använda diagnostiklamporna och den dokumentation som Kicker, är det möjligt att diagnostisera och åtgärda ett stort antal olika förstärkare problem. Saker du behöver
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ström-och jordkablarna när förstärkarens röda och gula LED-lampor inte är tända. Kontrollera att strömkabeln och jord kablarna är i rätt ingång på förstärkaren och att varken kabel är skadad.
2

Mät spänningen kommer från remotekabeln tråd när både den röda och ljus LED-lampor lyser inte. Anslut den positiva ledningen från multimeter till remotekabeln tråd och anslut minuskabeln till jord. Spänningen bör vara 12 volt.
3

Inspektera högtalarterminalerna är skadade eller felaktiga anslutningar när den röda lysdioden lyser och den gula lysdioden förblir släckt. Byt högtalarna som är anslutna till förstärkaren med andra högtalare som är kända för att vara i skick för att säkerställa att problemet är med förstärkaren och inte högtalarna. Dessutom, anslut förstärkaren till en annan källa enheten för att säkerställa att insignalen är inte problemet.
4

Anslut multimeter positiva ledningen till strömkabeln och den negativa till en jord för att kontrollera förstärkarens spänning när den gula lysdioden lyser och den röda lysdioden förblir släckt. Förstärkaren kan inte fungera om spänningen inte är inom 9 - till 16-volts sortiment

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82018.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.