Hur man tar bort en band spelare ur en 2002 GMC

Många 2002 GMC modeller presenterade ett lager AM /FM -stereo med en bandspelare . Det är dock möjligt att ta bort den ursprungliga stereo till förmån för en eftermarknad modell med bara några få steg . I det här fallet är projektet fordonet en 2002 GMC Sierra , men processen är liknande för andra fordon , liksom . Instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag . Aktivera parkeringsbromsen . Luta rattstången nedåt med handtaget på sidan av pelaren . Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till den inställningen .
2

Sätt foten på bromsen . Flytta automatlåda spaken till läge "1" med händerna . Placera fingertopparna i skarven mellan infattningen runt instrumentpanelen och instrumentbrädan själv . Dra infattningen bort från instrumentbrädan. Sätt transmissionshävarmen tillbaka till parken och ta ur nyckeln ur tändningslåset .
3

Lokalisera flikarna på sidorna av beståndet stereo . Håll ned flikarna med tummen eller fingrarna index , och dra stereo ur instrumentbrädan . Dra av antenn-och kabelnätet anslutningar för hand .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82020.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.