KIA Sportage MP3 Instruktioner

Den all-wheel-drive Sportage är en av Kias sport utility vehicles. Förutom den off-road och vinterväder prestanda och fördelar hantering erbjuder, nya Kia Sportage modellerna kommer också standard med MP3-system som tillåter dig att spela låtar från din personliga ljud MP3-enhet genom din Sportage audio däck. Ansluta din MP3-spelare till din Sportage är enkel och okomplicerad, och det tar bara några minuter av din tid att slutföra. Saker du behöver
USB ljudkabel
Auxiliary ljudkabel
Visa fler instruktioner
1

köpa en extra ljudkabel, eller leta upp USB-kabeln som medföljde din MP3-spelare. Finns på elektroniska butiker överallt, har den extra ljudkabel två identiska änd-uttag, en av som passar in i hörlursuttaget på din MP3 och den andra till en ljudenhet såsom din Kia Sportage. En USB-kabel, å andra sidan, ansluts till din MP3-enhet med en platt, bred plugg och i din Sportage med en jämförelsevis platt men mycket smalare en.
2

Slå på din Kia Sportage, eller vrid nyckeln tillbaka mot dig så att din stereo utan att slå på din motor. Du kommer inte att kunna höra ljud i högtalarna utan stereon påslagen.
3

Anslut kabeln som du väljer i din MP3-ljudenhet. Om du använder en USB-kabel, lokalisera och markera den låt eller album du vill spela nu, eftersom du inte kommer att kunna styra låtvalet använda din MP3-enheten själv när du har kopplat in den i Sportage.
4

Anslut den andra änden av kabeln i Sportage, med tanke på att du måste ansluta den extra ljudkabel till "AUX" jack, medan USB-kabeln går i USB-porten, betecknas med en symbol med tre pilar pekar i samma riktning.
5

Vänta en stund för din Sportage att känna igen enheten. Om du har ansluten med en USB-kabel, kommer du styra nu din låt val med Sportage audio däck, USB-kabeln ger Sportage tillgång till MP3-spelaren själv. Använda den extra kabeln, å andra sidan, helt enkelt sänder spelarens ljudutgång till din Sportage högtalare, du styr din låt och val album genom anordningen, vilket kommer att fungera som vanligt Addera ditt.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82024.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.