Hur man byter radion i en 1993 Chrysler Town & Country

I 1993 års Dodge Caravan, Plymouth Voyager och Chrysler Town & Country alla kommer med standard AM /FM-stereo enheter med kassettbandspelare. Town & Country ägare som vill uppgradera sin fabrik system eller ersätta en felaktig enhet kan välja mellan en uppsjö av kompatibla eftermarknaden enheter stereo huvudet. När valt, kan du få nya däck installeras av en professionell bilstereo tekniker, eller för att spara kostnader för arbetskraft, kan du köpa adaptrar som behövs för installation och göra jobbet själv. Saker du behöver
Justerbar hylsnyckel
Phillips
skruvmejsel 10 mm hylsa
Ratchet
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven och lossa den negativa klämman batterikabeln med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Ta bort de två skruvarna som sitter på den övre kanten av centrum instrumentpanelen med en Phillips skruvmejsel. Dra askkoppen öppna och bända upp lilla beklädnaden från den övre kanten av askkopp facket. Ta bort de två skruvarna bakom panelen med skruvmejseln. Addera 3

Ta instrumentpanelen omger stereon och dra bort den från Chrysler instrumentbräda. Ta bort de två skruvbultar på sidorna av stereo fästet med en 10 mm hylsa och spärrskaft. Skjut enheten fabriken huvudet från instrumentpanelen stereo docka och koppla de två stereo ledningar kontakter och antenn kabeln från baksidan av aktie.
4

Sätt eftermarknaden adaptern stereo fronten i dockan samtidigt mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av plasthylsan. Tryck in fronten adaptern i instrumentbrädan tills den snäpper på plats inuti montering dockan.
5

Anslut de två stereo ledningar kontakter i adaptern kablage leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya radion. För in antennkabeln leder till antenningången på baksidan av den nya radion.
6

Skjut radion rakt in i fronten adaptern tills den låses på plats. Dra varsamt med radion för att säkerställa att enheten sitter ordentligt inne i dockan. Placera kåpa över radion och tryck den mot instrumentbrädan.
7

tillbaka de två skruvarna på toppen och botten av Town & Country: s frontpanel. Byt den lilla panelen på toppen av askkoppen öppning och tryck fast mot det tills det sitter på instrumentbrädan. Stäng askkoppen.
8

Återkoppla negativa klämman batterikabeln på batteripolen. Dra kabelns klämma till terminalen med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82035.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.