Hur Wire en Sony CDX-C5750

Du kan betala en professionell stereo tekniker för tid och arbete eller du kan använda pengarna och köpa musik till din stereo. Ansluta en Sony CDX-C5750 är en relativt enkel uppgift när du förstår de grundläggande ledningsnätet. En tråd kopplad till fel komponent kan orsaka en kort eller skada stereon så ha tålamod och ta din tid. Du kommer att ha din nya stereo trådbunden och redo att skruva upp volymen i ett par timmar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Wire strippor
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och koppla bort jordanslutningen av bilbatteriet. Detta kommer att undvika oavsiktliga kortslutningar när du installerar enheten.
2

Strip och ansluter CDX-C5750 svart tråd jordledningen till företrädesvis en omålad metallyta. Anslutningen ska vara stabil och säker utan möjlighet att oavsiktligt rubbas. Använd en gemensam jordpunkt om möjligt.
3

Strip och anslutningar tejp för eventuella valfria enheter, t.ex. effektförstärkare (blå och vit kabel), power-antenn (blå ledare) och /eller mobiltelefon gränssnitt (himmelsblå tråd). Se dokumentationen som medföljde din tillvalsenheter för information om hur du ansluter dessa enheter.
4

Anslut de främre och bakre högtalarkablarna enligt kablaget färgguiden. Anslutningarna måste vara fast och terminalerna på högtalarna får inte vidröra bilens chassi. Dölja kablarna så att de inte är tillgängliga för passagerare eller last.
5

Anslut den röda ledningen ineffekten till bilens säkringsbox. Anslut den till en positiv 12-volts uttag som aktiveras när tändningsnyckeln är i tillbehöret läge. Se bilens instruktionsbok om enskilda konfigurationer säkringsdosan.
6

Anslut den gula ledningen ineffekten till bilens säkringsbox. Säkert ansluta den till en 12-volts uttag som aktiveras vid alla tidpunkter. Detta håller minnesinställningar går förlorade när nyckeln är i avstängt läge. Se bilens instruktionsbok om enskilda konfigurationer säkringsdosan.
7

Återanslut jordanslutningen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82045.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.