Ford Mustang HD Radio Installation

High-definition (HD) radio bringar klarhet och signalstyrka till bilens stereosystem, ungefär som de bilder av hög kvalitet som tillhandahålls av HD-skärmar och tv-apparater. Många HD radiokanaler är tillgängliga, med fler tillkommer hela tiden. Ford Mustang ägare som väljer att byta ut sin vanliga stereo däck med en HD radiomottagare har flera eftermarknaden enheter att välja mellan. Välj HD-enheten radio huvudet som uppfyller dina behov och passar din budget. Du kan välja att ha den nya radion installeras professionellt, eller du kan göra det själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lift Mustang huva och stötta öppen. Lossa och ta bort den negativa kabeln från batteriets minuspol. Ställ in kabeln åt sidan och flytta till insidan av fordonet.
2

Placera de två Ford DIN borttagningsnycklarna i hålen i vardera änden av Mustang fabrik stereo. Skjut verktygen i öppningarna tills de kan gå längre. Dra ut på de verktyg samtidigt dra stereo från instrumentbrädan. Dra Mustang fabriken stereo från instrumentbrädan tillräckligt långt för att nå ledningarna ansluts till baksidan av enheten.
3

Koppla de två vita plast stereo kontakter ledningar bly och antennkabeln bly från baksidan av fabriken huvudenheten. Ställ in stereon åt sidan.
4

Placera Ford eftermarknaden stereo fronten adapter i stereo montering dockan. Samla stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan och dra dem till framsidan av Mustang instrumentbräda.
5

Anslut de två vita kontakterna i adaptern kablage leder. Anslut kablaget adapterns bly kontakter i uttagen på baksidan av HD-radiomottagare. För in antennkabeln leder in i FM /AM-antenningång på nedre vänstra hörnet av den nya radion.
6

Skjut HD-radio i Fords fronten adaptern tills den låses på plats inom Fords streck . Återgå till batteriet.
7

Sätt tillbaka negativa kabelns klämma till den negativa batteripolen. Dra åt bulten i änden av kabeln med en 10-mm skiftnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82092.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.