Frågor om mp3 radioapparater för lastbilar

Lägga till en MP3-radio till din bil är ett bekvämt sätt att spela den musik du vill lyssna på medan du kör. Kompressionen av MP3-tekniken gör det möjligt att sätta en stor mängd MP3-filer på en vanlig CD-skiva, så du kan alltid ha en stor samling av musik i bilen. Innan du lägger en mp3-radion till en bil, bestämmer den typ av funktioner som du vill ha eller behöver i enheten. Detta kommer att säkerställa att du får ut det mesta av din MP3-radion. Har Unit Acceptera tredje part MP3-spelare?

En viktig fråga att ställa när vi letar efter en MP3 radio för din bil är om en tredje part MP3-spelare kan anslutas till enheten. Vissa stereo enheter har en analog ingång för anslutning av MP3-spelare till stereon, men är ljudkvaliteten äventyras genom användning av en analog ingång snarare än en digital ingång. Om du äger en iPod eller annan MP3-enhet, se till att den är kompatibel med lastbilen stereo du köper.
Kan Radio acceptera andra musikformat?

Även om det är bekvämt att ha en mp3-radion i din bil, är den verkliga fördelen med en multi-funktionell radio. Radioapparater som kan spela olika format av musik är mycket mer mångsidig än en som spelar endast MP3-filer och CD-skivor. Du måste fråga återförsäljaren om enheten du tittar på godtar en mängd olika format, såsom WMA och AAC,. Att köpa en mångsidig MP3 radio innebär att du inte kommer att behöva uppgradera enheten så snabbt på vägen om du börjar förlita sig på en annan form av musik.
Har den videofunktioner?

Vissa MP3 radioapparater kommer med en skärm och klarar av att visa video eller musik videofiler. Förutom att spela MP3, WMA och AAC-format, kan dessa spelare spela videoformat som AAC, DVD, MPEG-4 och AVI videofiler. Detta skulle lägga ytterligare en dimension till underhållning funktionerna i din lastbilens MP3 radio.
Är den kompatibel med Satellite Radio?
P Om du lyssnar på radio eller tror att du kanske vill ha det som ett alternativ när du kör i din bil, än du behöver be om lastbilen stereon är kompatibel. Inte alla lastbil stereoapparater är kompatibla med satellitradio. Andra kan vara kompatibla, men får inte ha gränssnitt som gör det enkelt att köra satellitradio via stereon.
Hur lätt är det MP3 radiogränssnittskrav att använda?
< p> En riktigt viktig fråga att ställa och experimentera med efter frågar är hur lätt det är att använda gränssnittet för MP3 radio. Om du har svårt att använda och förstå digital teknik, kan du behöva hitta en enhet som inte kommer att bli så svårt att navigera igenom. Fråga din säljare för att visa er några MP3 radio gränssnitt som är lättare att använda och be honom att visa hur man använder dem innan du köper enheten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82093.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.