Den CD-spelare kommer inte att spela i min Toyota Camry Radio AD6801

Den AD6801 är lager CD /kassettbandspelare som var installerad i Toyota Camrys mellan 1995 och 1999. CD-spelaren är ibland rapporterats ha problem med att läsa CD-skivor, och kan mata ut skivan utan att spela. Det finns flera saker du kan göra för att försöka åtgärda problemet själv om det händer dig innan du tar till ersätta enheten eller få den professionellt repareras. Saker du behöver
CD-skiva Linsrengörare Sida 2 cd-skivor
platt skruvmejsel
Justerbar head skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att skivan du försöker spela. Om det är en CD-R kommer AD6801 inte spela det om det finns mer än 74 minuter ljud som spelats in på det, även om skivan kan du spela in upp till 80.
2

Insert annan skiva och försök att spela upp den. Om den spelar, är det problem med den ursprungliga skivan och inte spelaren.
3

Infoga en rengörings-CD-skiva med borstarna uppåt och följ instruktionerna som följde med det. Prova att spela en skiva.
4

Stäng av bilen och se till att radion är avstängd.
5

försiktigt bort fronten av enheten, med hjälp av platt- skruvmejsel för att lossa den från fascia ansluter den till enheten.
6

Ta bort de fyra skruvarna som förbinder enheten på instrumentbrädan med skiftnyckel.
7

bort varje av kontakterna från deras platser på baksidan av enheten. Vänta några minuter.
8

Sätt i kontakterna i sina springor, då makten radion tillbaka upp. Detta kommer att orsaka intern maskinvara för att starta om. Byt ut alla skruvar och frontpanelen.
9

Spela upp en skiva. Om det fortfarande inte kommer att spela, kommer delar behöver bytas ut. Professionell reparation blir nödvändig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82099.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.