Hur man installerar en huvudenhet i en Lincoln Navigator

Lincoln Navigator är utrustad med en premie stereo alternativ från Ford. Huvudenheten matchas med lager högtalare för balans och effektuttag. För att maximera ljudkvaliteten på Navigators stereohögtalare eller eftermarknaden högtalare, installera en ny huvudenhet med högre signalstyrka. När du har plockat stereo för din Lincoln, installera enheten själv att spara tid och pengar under en professionell installation. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel eller tång
Trim panel borttagningsverktyg Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på din Lincoln Navigator och koppla den negativa batterikabeln från Navigator batteri. Lossa kabelns bulten med en tång eller en 10 mm nyckel. Ta bort kabeln och ställ den åt sidan.
2

Kräng av trim panelen som omger stereon montering från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan. Sätt ett par Ford DIN borttagningsnycklarna i hålen på sidorna av fabriken stereo däck tills de låses på plats.
3

Dra utåt på de verktyg medan du skjuter Navigator stereo däck från instrumentpanelen stereo montering dockan. Koppla stereo ledningarna från baksidan av fabriken huvudenheten och koppla ur antennkabeln från bakpanelen. Ställ enheten stock huvudet åt sidan.
4

Skjut en frontplatta adapter i stereo docka och dra i stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av Lincolns stereo docka på framsidan av instrumentbrädan.

5

Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslut kontakterna kablage i uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av eftermarknaden huvudenheten. Skjut in den nya enheten i fronten adaptern tills den låses på plats.
6

Byt trim panel på instrumentbrädan runt stereon och klimatpanelen. Tryck i ytterkanten av panelen för att knäppa den på plats på Lincolns instrumentbräda.
7

Sätt tillbaka den negativa batterikabeln s klämma på Lincolns negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabeln med en tång eller 10 mm nyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82113.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.