1989 Ford F-150 Radio kabelstammen Instruktioner

I 1989 års F-150 var en del av den framgångsrika Ford F-serie pickup lastbilar. Det innehöll en stereo innehåller en AM-FM-mottagare. Eftermarknad stereoapparater innehåller många fler funktioner, inklusive MP3-spelare, Bluetooth och dvd-spelare. För att installera en radio i ett 1989 F-150, måste en kabelstam adapter för modellen ska användas samt en Ford Radioinstallationssats att aktivera den nya stereon att fungera och passa in i pickupen. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel Begagnad Ford Radioinstallationssats
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa terminalen av bilbatteriet med en skiftnyckel.
2

snäppa loss plasten instrumentbrädan panelen som omger radion. Ta bort de fyra skruvarna som håller fast radion. Dra ut radion i instrumentpanelen bostäder. Koppla loss kablaget och dra ut kabeln radioantenn.
3

Anslut hylsan radioinstallationen levereras med den nya stereon till Ford Radioinstallationssats. Sätt hylsan genom portalen av satsen till slutet av hylsan är i nivå med fronten. Böj flikarna på sidan av hylsan i spåren på monteringssatsen för att fästa dem tillsammans. Sätt i byggsats till portalen i instrumentbrädan och fäst med de fyra skruvarna. Se till att ledningarna kommer ut från portalen i satsen.
4

Anslut kabelstammen av F-150 till kablaget adaptern. Anslut den andra änden av kablaget adaptern till kabelstammen av den nya stereo. Skjut anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats. Anslut kabeln radioantenn till porten på baksidan av stereon.
5

Skjut anslutna radion till portalen av monteringssats. Tryck in den tills den klickar på plats. Byt radion dekorpanelen. Återanslut bilbatteriet. Slå på radion för att testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82115.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.