Hur Wire en Hyundai Stereo

Installera en eftermarknad stereo är det första steget i att installera ett anpassat ljudsystem i din Hyundai bil, men kan också vara en stor förändring om du fortfarande har en gammal fabrik stereo som inte har en CD-spelare . Den svåraste delen av installationen är kabeldragning stereon i bilens redan existerande ledningar. Saker du behöver
Quick-connect sele (för just din bil modell och år) katalog Wire caps
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla fabriken stereo från instrumentbrädan. Om du är osäker på hur du gör detta, söka professionell hjälp.
2

Koppla fabriken stereons snabbkopplingen från fordon snabbkoppling. Snabbkopplingen är ett litet block av plast avbryta trådarna. Kontakterna hålls samman av ett enkelt lås. Lyft upp spännet och dra en kontakt från den andra.
3

Anslut konstant ström-ledningar på din nya stereo till den bruna kabeln på din Hyundais snabbkoppling med en tråd cap.

4

Anslut strömkabeln (oftast röd) i din nya stereo till den röda tråden i snabbkopplingen med en tråd cap.
5

Anslut den positiva fronten tråd höger högtalare av den nya stereon till mörkt grön /gula tråden i snabbkopplingen med en tråd cap.
6

Anslut den negativa främre högra högtalarkabeln i den nya stereon till ljusgröna /gula tråden i snabbkoppling med en tråd cap.
7

Anslut den positiva främre vänstra högtalarkabeln i den nya stereon till mörkgrön /svart kabel för snabbkoppling med en tråd cap.
8

Anslut den negativa främre vänstra högtalarkabeln i den nya stereon på ljusgrön /svart kabel för snabbkoppling med en tråd cap.
9

Anslut den positiva bakre högra högtalarkabeln i ny stereo till mörkt grön /röd tråd av snabbkoppling med en tråd cap.
10

Anslut den negativa bakre högra högtalarkabeln i den nya stereon på ljusgrön /röd tråd av snabbkoppling med en tråd cap.
11

Anslut den positiva bakre vänstra högtalarkabeln i den nya stereon till mörkt grön /vita ledningen av snabbkoppling med en tråd cap.
12 < p> Anslut den negativa bakre vänstra högtalarkabeln i den nya stereon till ljusgröna /vita ledningen av snabbkoppling med en tråd cap.
13

Anslut snabbkopplingen till bilens kontakt genom att bestämt trycka den på plats tills spännet lås.
14

Montera den nya stereon i bilens streck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82121.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.