Hur Wire en Hyundai Bilstereo

Hyundai ägare kan hitta behovet av att byta ut sin fabrik stereo av nödvändighet (som i fallet med en funktionsstörning fabriken enhet) eller som valbar (för mer effekt och kapacitet). Du kan välja mellan en uppsjö av eftermarknaden huvudenheter att installera i din Hyundais stereo docka. När du har valt rätt enhet, köpa de nödvändiga adaptrar och verktyg för att installera enheten själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra huven frigöringsspaken belägen på höger sida om ratten, under förarsidan instrumentbräda. Flytta till framsidan av Hyundai och öppna motorhuven. Lossa bulten på den negativa batterikabeln med skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Återgå till Hyundais kabinen.
2

Dra askkoppen helt från Hyundais instrumentbräda. Ta bort de två skruvarna bakom askkoppen slot med en Phillips-skruvmejsel.
3

Ta botten av de viktigaste instrumentbrädan som omger stereon och styr klimatet och dra bort den från Hyundai instrumentbräda. Ställ panelen åt sidan.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo fästet med en Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo från stereo montering dockan och koppla de två stereo ledningar kontakter ansluten till baksidan av beståndet däck. Dra ur antennkabeln bly från det nedre högra hörnet av fabriken och ställt in stereon åt sidan.
5

Sätt fronten adaptern i Hyundais stereo docka tills den låses på plats. En universell fronten adapter passar, en Hyundai fronten adapter passar bäst. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon dockan till framsidan av Hyundais instrumentbräda.
6

Anslut de två ledningarna kontakterna i motsvarande kabelstammen adaptern leder. Se adapterns handbok för korrekt anslutning platser.
7

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av eftermarknaden stereoanläggning. Sätt in FM-antennkabeln till antenningången på baksidan av den nya stereon. Skjut däck i fronten adaptern tills den låses på plats inom Hyundais stereo montering dockan.
8

Placera kåpa tillbaka över stereon montering och kontroller klimat. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Byt ut skruvarna på baksidan av askkoppen slot med skruvmejseln. Skjut askkopp tillbaka till sin plats på instrumentpanelen under stereo. Återgå till Hyundais batteriet.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng Hyundais huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82123.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.