Hur man byter en '95 Honda Civic Antenn

Antennen monteras på taket av en 1995 Honda Civic är avsett att transportera radiosignaler till stereon. Inte varje modell av '95 Civic kom med en antenn, men alla kom med ett hål för en. Om ditt personnummer behov en antenn installerad eller om du behöver ha din ersättas eftersom det har skadats, då kan du göra det med enkla verktyg. Detta bör ta ca 45 minuter att göra rätt. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
10 meter av snöre
ersätter antenn
Visa fler instruktioner
1

Lean under instrumentbrädan . Använd Phillips skruvmejsel, ta bort skruvarna som håller instrumentpanelen trim panel nedanför stereo radio till resten av instrumentbrädan. Dra panelen nedåt från instrumentbrädan för att komma åt undersidan av stereon.
2

Skruva radion från undersidan av instrumentpanelen med hjälp av stjärnskruvmejsel. Dra ut antennen leder från baksidan av stereon och knyta ena änden av tråden i slutet av antennen bly. Addera 3

Skruva loss antennen från taket av bilen med hjälp av vanlig skruvmejsel. Dra ut antennen i hålet på taket och dra resten av antennen bly med det tills du kommer till bit av garn. Lossa garnet, lämna den i antennen hålet.
4

Knyt änden av garnet till antennen ledningen på slutet av antenn. Skjut in antennen ledningen i hålet i taket. Flytta till insidan av bilen och dra garnet för att få antennen att leda hela vägen genom bilens interiör till slutet kommer ut bakom stereon. Säkra antenn i taket med hjälp av skruvmejsel.
5

Anslut antennen sladden på baksidan av stereon och installera stereon och instrumentbrädan trim panel med stjärnskruvmejsel.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82151.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.