Hur man installerar ett däck i en Chevy Cobalt

I lager däck i Chevy Cobalt erbjuder en nivå av makt och förmåga långt ifrån den som finns tillgängliga från en eftermarknad stereo huvudenhet. Cobalt ägare som vill ersätta en felaktig fabrik däck eller uppgradera till en mer kraftfull och kapabel enhet kan göra det med tillägg av en eftermarknad huvudenhet. Du kan välja att få nya däck monteras professionellt eller du kan göra det själv för att spara pengar. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim verktygspanelen borttagning (eller platt skruvmejsel) katalog kryssmejsel
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Faceplate adapter

Visa fler instruktioner
1

Lyft upp Cobalts huven och lossa bulten på den negativa batterikabeln med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Dra de två flikarna på vardera sidan av den nedre instrumentpanelen panelen på förarsidan för att lossa panelen. Låt panelen hänga under rattstången.
3

Bänd tunna instrumentpanelen ovanför handskfacket bort från instrumentbrädan med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Ställ den panelen åt sidan. Bänd kåpa kring Chevy stereo och kontroller klimat bort från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fästet med en Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo från dockningsstationen och koppla bort de två kontakterna stereo ledningar från uttagen på baksidan av huvudenheten. Dra ur antennkabeln från enheten och ange fabrik däck åt sidan.
5

Skjut GM eftermarknaden stereo fronten adaptern i den tomma stereo docka. Dra stereo ledningarna från baksidan av dockan genom framsidan av fronten adaptern. Anslut de två kontakterna plast ledningar in kablar till kabelnätet adaptern. För in antennkabeln leder in i GM antennadaptern.
6

Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereon däck. Anslut GM antennadaptern till antenningången på baksidan av eftermarknaden däck. Skjut stereo i fronten adaptern tills den låses på plats.
7

tillbaka panelen runt stereon och styr klimatet och tryck fast runt beklädnadspanel omkrets för att knäppa den på plats. Placera den tunna panelen överst på handskfacket och tryck längs med panelen tills den snäpper tillbaka på Cobalts instrumentbräda.
8

Lyft panelen under rattstången och tryck den mot lägre förarsidan streck tills de två flikarna ingrepp, låsa panelen på plats igen. Återgå till Chevy batteri.
9

Placera den negativa batterikabeln tillbaka till den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabeln med skiftnyckel och stäng Cobalts huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82158.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.