Hur man installerar ett däck på en 2006 Nissan Titan

Den 2006 Nissan Titan är tillgänglig med en variation av fabriksinstallerade stereo huvudenheter. Titan ägare kan hitta behovet av att byta ut sina däck stock stereo med en eftermarknad enhet för mer kraft och ökad kapacitet. Välj en ny stereo däck som matchar din bilstereo behov under vistelsen inom din budget. Du kan välja att ha den nya stereoanläggning installeras av en tekniker eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och göra jobbet själv. Saker du behöver
Wrench
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra huven-spaken sitter under instrumentbrädan på förarsidan av Nissan truck. Flytta till fordonets front och öppna motorhuven.
2

Lossa skruvsäkringssystem den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan av batteriet. Addera 3

Flytta Titans transmissionen i låg växel. Ta instrumentbrädan som omger Nissans stereo och kontroller klimat med en kåpa borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan. Koppla loss ledaren anslutningarna från baksidan av stereon och klimatpanelen från utloppet på baksidan av panelen.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av Nissan fabriken stereo med Phillip skruvmejsel . Skjut stereo däck från instrumentbrädan dockan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av fabriken stereoanläggning. Sätt fronten adaptern i Nissan stereo montering dockan.
5

Samla stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan och dra dem till framsidan av instrumentbrädan. Anslut stereo ledningar kontakterna till kabelnätet adapterkabel. Sätt ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i uttagen på baksidan av den nya stereon. Anslut antennkabeln till antenningången på baksidan av den nya huvudenheten.
6

Skjut eftermarknaden stereo däck till fronten adaptern tills den snäpper på plats. Placera kåpa som omger stereon och styr klimatet mot instrumentbrädan. Återanslut kabelanslutningar för faran strömbrytare på baksidan av beklädnaden. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats på Nissans instrumentbräda. Återgå till Titans batteriet.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma på den negativa batteripolen inlägget. Dra åt bultarna med nyckel och stäng Nissans huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82160.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.