DIY Honda Civic subwoofer Lådor

Pumpa upp basen i din Honda Civic är ett utmärkt sätt att få uppmärksamhet. Kommersiella högtalarlådor är dyra men du kan skapa en ganska kostnadseffektivt hemma med några verktyg. Talaren fält kommer att intensifiera basljudet och öka möjligheten för din stereo och gör din Honda Civic tal om gatan. Saker du behöver
Saw
Borrmaskin med flera bitar
3/4-tums MDF (Medium Density fiberboard) katalog 2-tums eller skruvar
Panhead plåtskruvar (1/2 tum och 3/4 tum) katalog Carpenters lim
Silicon täta
Icke-härdande rep täta
Högtalaruttag cup
10-tums Sub
Visa fler instruktioner

1

Välj noga din subwoofer och gör en anteckning av tillverkarna rekommenderade hölje storlek.
2

Mät djupet, höjden och bredden på din subwoofer. Bestäm minsta djup för din box genom att djupet på subwoofern och lägga q inches. Kontrollera monteringsmallen att se hur mycket utrymme som krävs runt kanten av högtalaren för montering.
3

skissar ut de minimimått på din box. Ta skiss till din Honda Civic och mäta din monteringsläge för att se till att lådan kommer att passa. Du kan behöva ändra måtten på lådan för att vara säker på att det kommer att passa i utrymmet.
4

Bestäm innermått lådan. För att göra detta subtrahera två gånger tjockleken av virket från de yttre dimensionerna. Beräkna den inre volymen genom att multiplicera djupet genom bredden av höjden. Jämför detta med rekommenderad insidan specifikationerna för din sub och justera en dimension i taget tills du har en låda som passar i bilen och optimera högtalaren.
5

Skär MDF i bitar med dimensioner du fastställts föregående stegen. Om du vill använda en dubbel tjocklek på MDF på framsidan av lådan sedan klippa två identiska framst.
6

Rita konturerna av subwoofern på framstycket. Borra ett hål i kontur och använder sågen för att skära ut hålet för subwoofern.
7

Använd samma procedur för att skära ett fyrkantigt hål på baksidan av lådan för terminalen koppen. Terminalen kopp är det lite som rymmer högtalarkablarna på plats.
8

Montera lådan. De stora sidor ska överlappa de mindre sidorna för mest styrka. Använd trälim och skruvar för att förankra sidorna tillsammans.
9

Placera subwoofern på plats i rutan och markera var skruvarna måste gå att hålla den på plats. Använd en liten borr för att borra hål för skruvarna.
10

Täta insidan av alla fogar med täta.
11

Kör trådarna från terminalen koppen från baksidan av sub. Se till att de är säkert på plats och montera subwoofern i inneslutningen. Använd repet täta för att täta under högtalaren så att den inte fastnar i hålet. Repet täta kommer inte härda vägen regelbundna täta kommer så du kan fortfarande ta bort högtalaren om du vill.
12

Fäst subwoofern nere i skåpet med skruvarna.
13

Placera den färdiga lådan i din Honda Civic och trådar krok från kopplingsdosan på baksidan av subwoofern till dig huvudenhet. Hur du gör detta beror på var boxen är placerad och stilen på huvudenheten du har installerat.
14

Montera subwoofern i position med hjälp av tunga kardborreband på mattan i din valda position eller plats en bit av MDF under mattan och montera lådan på mattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82170.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.