Hur man tar bort radion i en 2004 Accord Med Navigation

Den 2004 Honda Accord kom med antingen en in-dash CD-spelare eller i-dash navigationssystem huvudenhet. I fallet med navigationssystemet, var det installerat på samma plats medan CD-spelaren, men hade en stor skärm för visning. Även en huvudenhet med navigering är önskvärd, eftermarknad stereo inkluderar funktioner såsom satellit radio, Bluetooth och anslutningar för iPod, vilket inte var alla alternativ i navigation huvudenheten i en 2004 Accord. Om du vill ha dessa funktioner, kan du ta bort lager däck för att installera en ny. Saker du behöver
Nylon brytjärnet
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sätt huvudet av nylon brytjärnet mellan toppen av huvudenheten och de övre ventilerna streck. Bänd ventilerna ifrån instrumentpanelen för att frigöra klämmorna som håller dem på plats, dra ut fara övergång från baksidan.
2

bort beklädnaden kring transmission växelreglage med bar nylon pry. Dra ut askkoppen, och sedan ta ut skruvar under askkoppen monteringspunkt med Phillips-skruvmejsel. Addera 3

Ta ut cigarettändaren montering med händerna. Ta bort de två skruvarna under panelen med Phillips-skruvmejsel. Lossa och ta bort förvaringsfacket under klimatkontroll.
4

Skruva ner radion från instrumentpanelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel, upprepa sedan för toppen av radion. Skjut navigationsenheten ur instrumentbrädan med båda händerna. Ta bort kabelanslutningar på baksidan av däcket för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82177.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.