Hur installerar jag Subwoofer för en 2004 Cadillac CTS?

Förbättra bas i din Cadillacs stereo genom att installera en subwoofer. Placera en subwoofer och en baslåda i din Cadillac bredvid dina andra stereo uppgraderingar kommer att skapa ett bra system för återgivning av alla typer av musik. Subwoofern ger den lägre delen för stereo och samtidigt positionering är inte så kritiskt som det är med andra komponenter, är det viktigt att ha det säkert på plats så det inte skramlar eller surra när den används. Den vanligaste platsen för subwoofern är i bagageluckan. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer box Skruvmejsel
Skruvar
Högtalarkabel
trälim
tyg lim
Kraftig kardborre
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet i bakluckan av Cadillac. Kontrollera att subwoofern lådan har tillräckligt med utrymme för att passa i stället du vill montera den. Den vanligaste platsen är på framsidan av bålen, nära till baksätet, men du kan också överväga att montera den längs ena sidan så att du kan fortfarande använda stammen med baksätena ner, eller du kanske måste placera den någon annanstans om din förstärkare är i bagageluckan.
2

Wire terminalen locket på baksidan av högtalarlådan till terminalerna på högtalaren. Placera subwoofern på sin plats i baslåda och fäst den på plats med skruvarna.
3

Limma tunga kardborrband på undersidan av baslåda med trälim för att hålla den på plats. Limma två motsvarande remsor av kardborreband på mattan av stammen där du vill att högtalaren sitter med tyg lim.
4

Kör högtalarkabeln från baksidan av förstärkaren till den plats du är montering av baslåda. Rutten tråden tar beror på var förstärkare och högtalare är monterade. Om de båda är i bålen då tråden kan köras under mattan. Trådarna kan köras genom kabinen genom att retas kanten på mattan eller trimma upp med skruvmejsel och placera tråden under. Fäst kablarna till terminalen locket på baksidan av högtalaren
5

box och säkra högtalaren på plats på kardborreband. Kardborrebandet och mattan kommer att hindra lådan från surrande mot några hårda ytor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82193.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.