Installation av en 2006 Pathfinder Radio

Nissan Pathfinder ägare kan behöva ersätta en felaktig stereo däck eller vill uppgradera med en eftermarknad huvudenhet. Du kan betala en professionell för att göra jobbet, eller skaffa de nödvändiga adaptrar och verktyg och gör jobbet själv. Oerfarna ägare ska kunna slutföra uppgiften på bra under en timme. Saker du behöver
Skiftnyckel
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Nissans huven och lossa den negativa klämman batterikabeln med en justerbar hylsnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Ta bort de två skruvarna i nederkanten av stereon montering trim panel med en Phillips-skruvmejsel. Ta tag i panelen och ta bort den från instrumentbrädan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av Pathfinder stereo konsol med skruvmejseln. Skjut enheten från instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
4

Sätt fronten adaptern i stereo docka och mata stereo ledningarna från baksidan av dockan på framsidan av Nissans instrumentbräda. Anslut de två stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på vänster sida av den nya radions baksida. För in antennkabeln ledningen i FM antenningång på nedre högra hörnet av den nya stereons baksida. Skjut in enheten i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
6

Placera kåpa tillbaka mot Pathfinder instrumentbräda och skruva i de två skruvarna på panelens nederkant med skruvmejseln. Återgå till Nissans motorrummet.
7

Placera den negativa batterikabeln s klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra kabeln till batteriet med nyckeln och stäng Pathfinder huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82200.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.