Hur installerar jag en Pioneer stereo i en 1993 Lincoln Mark VIII?

I 1993 Lincoln Mark VIII kom med en förinstallerad stereo som inkluderade en kassettspelare och en AM /FM-mottagare. Däremot tillverkar Pioneer Electronics ett stort utbud av eftermarknaden bilstereo som innehåller mycket mer up-to-date funktioner som MP3-spelare och dvd-videofunktioner. Mark VIII ägare som vill installera en stereo Pioneer eftermarknad i sin bil kommer först att behöva ta bort den gamla radion med DIN-tangenterna och sedan använda en tråd adapter och bostadsanpassning innan de kan passa Pioneer stereo i bilen. Saker du behöver
skiftnyckel
DIN nycklar
Radioinstallationssats
Wire anslutningsadapter
Visa fler instruktioner
1

Eliminera risken för elektriska stötar genom att koppla bort minuspolen på bilbatteriet med en skiftnyckel.
2

Sätt DIN nycklarna i hålen på vänster och höger sida av radion ansiktet. Tryck dem in och pressa ändarna mot kanten på bilradion för att frigöra låsmekanismen. Dra på tangenterna och dra ut radion i huset. Ta radion antennkabeln och selar tråd.
3

Montera satsen radioanläggning. Mata hylsan radioinstallationen medföljer Pioneer stereo till portalen av monteringssatsen tills dess ände är i nivå med frontplattan. Böj fliken på vardera sidan av hylsan 90 grader för att låsa den på plats. Skjut Pioneer stereo in i hylsan tills det klickar på plats.
4

Anslut en adapter kabel anslutning till kablage i Lincoln bilen. Anslut den andra änden av anslutningsadaptern till ledningar som kommer från baksidan av Pioneer stereo. Snäpp anslutningarna tillsammans. Sätt på radion antennkabeln till antennen porten på baksidan av stereon.
5

in hela enheten i den tomma instrumentbrädan bostäder, utöva försiktighet att inte fälla någon av ledningarna. Anslut den negativa batteripolen. Slå på Pioneer stereo och kontrollera att dess funktioner är alla fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82206.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.