Aurora Bilstereo Installation

Oldsmobile Aurora kommer med en AM /FM-bilstereo med en valfri kassett och /eller CD-spelare. Aurora ägare som vill ersätta en felaktig däck lager stereo eller uppgradera till en mer kraftfull enhet kan välja från en mängd olika eftermarknaden stereoapparater. När du har valt och köpt huvudenheten som passar dina behov, kan du välja att få den nya enheten installeras av en professionell bilstereo tekniker, eller du kan utföra installationen själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Tunn duk adapter
Skal (med förvaringsficka eller spacer) katalog Kabelstam adapter
GM antenn adapter

Visa fler instruktioner
1

Höj Auroras huven och lossa 10 mm bult på slutet av den negativa batterikabeln klämma med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Bänd trim ramen från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Täck bladet av verktyget med ett tunt tyg för att undvika repor målgång i Auroras instrumentbräda panel. Addera 3

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av den stereo fästet med en stjärnskruvmejsel . Skjut stereoanläggning från fästet dockan tillräckligt långt för att nå de två kontakterna plast ledningar från uttagen på baksidan av enheten. Dra ur antennkabeln bly från ingången på nedre högra hörnet på huvudenhetens baksida.
4

Ställ däcket stock stereo åt sidan. Sätt fronten adaptern i lediga stereo docka. Fronten adaptern kommer att ha en större öppning för den nya ljud däck upptill och en förvaringsficka i botten. Dra stereo kablage och antenn kabeln genom den övre öppningen av fronten adaptern till framsidan av Oldsmobile s instrumentbräda.
5

Anslut de två kontakterna stereo ledningar till kabelnätet adapterns leads. Adaptern kommer märkas eller färgkodade för att visa var de lämpliga anslutningar kommer att göras. Koppla in antennkabeln leder in i GM-antenn adapter för att ansluta antennkabeln till eftermarknaden stereo däck.
6

Infoga GM antennadaptern leder in i FM-antenningång på baksidan av den nya ljud-däck . Anslut ledningsnätet kontakterna adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereon.
7

Skjut in den nya enheten i den övre avdelningen av fronten adaptern tills den snäpper på plats. Byt trim bezel runt stereo docka och tryck runt kanterna på panelen tills den snäpper tillbaka på instrumentbrädan.
8

Byt negativa klämman batterikabeln på Oldsmobile negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82220.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.