Att montera en Sony Stereo Into en Vauxhall Vectra

Vauxhall Vectra är fabriks-utrustad med en Blaupunkt stereo. Denna enhet har en AM /FM-mottagare och kassettspelare och är ansluten till en display ovanpå instrumentbrädan. Japanska tillverkaren Sony tillverkar ett brett sortiment av eftermarknaden stereoapparater, möjliggör bilägare att öka underhållning alternativ i sina fordon. Vectra ägare kan installera en Sony stereo i sin bil genom att anpassa befintliga ledningar. Saker du behöver
Skiftnyckel
DIN nycklar
Wire anslutningsadapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bilens batteriets minuskabel genom att vrida av den terminalen infästning med en skiftnyckel.
2

in en uppsättning DIN nycklar i hålen på varje sida av radion. Klicka dem på plats och pressa ändarna utåt. Dra nycklarna för att dra stereo ut ur höljet. Koppla bort kablaget. Dra ut kabeln radioantenn.
3

Skjut in den nya stereon i radioanläggning buren medföljer stereon. Tryck in den tills den snäpper på plats.
4

Anslut ledningarna. Anslut kabeln radioantennkabeln till radioantenn porten på baksidan av Sony stereo. Fäst kablaget i Vauxhall till den nya Sony stereo med en kabelanslutning adapter. Anslut vardera änden av adaptern till anslutningarna så att de snäpper fast.
5

Skjut stereo montering i instrumentbrädan bostäder. Säkra det genom att böja flikarna på sidan av buren 90 grader. Återanslut bilbatteriet. Slå på Sony stereo att njuta av de förbättrade funktionerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82226.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.