Professionell Bil Subwoofer Installation

Professionell bil subwoofer installation är en utmaning eftersom du hela tiden ställs inför olika situationer. Ibland du installerar mer än en subwoofer, eller du kanske har ett begränsat utrymme där för att arbeta. Det kommer att finnas tillfällen då det trim är inte i bästa form, eller det finns inget fast att hålla subwoofern på plats. Tipset att få en professionell subwoofer installation är att ha en standardiserad process och de rätta verktygen. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer box
Högtalarkabel Skruvmejsel
Skruvar
trälim
tyg lim
Drill
L-formad konsol

Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad du vill från anläggningen i termer av hur många subwoofers du behöver, vilken typ av box som de ska använda och var de kommer att placeras. Kontrollera att förstärkaren har tillräckligt med kraft för att driva de nya subwoofers.
2

Förbered bilen genom att koppla bort batteriet och rengör området där du ska installera subwoofern. Ta bort eventuella föremål som kan störa installationen och rensa bort all smuts som kan förhindra att limmet fastnar. Addera 3

Planera installationen. Du kan ha mer flexibilitet med positionering och ledningar vägar om förstärkaren inte har monterats. Om det redan har monterats, spåra en rutt från förstärkaren till subwoofern rutan installation punkt som gör att du kan gömma kabeln under mattan och trimma så mycket som möjligt.
4

Wire och installera subwoofern i sin låda. Återigen, hur du tråd det beror på lådan och subwoofern som du har valt. Men de flesta installationer kräver bara att du ansluter subbasen till terminalerna i baksidan av högtalarlådan.
5

Montera högtalaren i bagageluckan genom att placera kardborrband på mattan i bilen och på botten av högtalarlådan eller med användning av L-formade konsoler för att permanent skruva subwoofer lådorna på plats. Du kan behöva borra hål i en eller flera av bilens metallytor innan du kan använda skruvar för att sätta den på plats. Se till att du vet vad som är på den bortre sidan av ytan du borrar in.
6

Fäst högtalarkablarna på baksidan av subwoofern lådan och se till att allt är säkert. Kontrollera att allt är på plats och trådarna är väl dolda och inte kommer att dyka upp från under klädseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82229.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.