Hur du ansluter en Kenwood Förstärkare 40 Amp till en 1995 Ranger

Ansluta en Kenwood förstärkare till en 1995 Ford Ranger kan göras med grundläggande verktyg inom ett par timmar. En förstärkare är ansluten till en bilstereo för att driva ytterligare högtalare och subwoofers. Kraften i förstärkaren är beroende av den effekt som krävs av talarna. De flesta förstärkare läggs till en stereo för att driva subwoofers, som är högtalare som producerar högljudda basfrekvenser. Kenwood är en mobil audio elektronik tillverkare som gör subwoofers, högtalare, förstärkare, huvud-enheter och tillhörande produkter. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bända loss instrumentpanelen runt stereo head-enhet med en platt skruvmejsel. Var noga med att försiktigt ta bort instrumentpanelen.
2

Använd en skiftnyckel eller platt-skruvmejsel för att ta bort de skruvar som håller fabriken radio på plats.
3

Dra ut fabriken stereo. Leta reda på RCA "Pre-Amp" eller "Subwoofer" utgångar. Anslut en RCA-kabel till RCA-portarna och köra kabeln till där förstärkaren kommer att lagras.
4

Sätt fabriken stereo tillbaka in i instrumentbrädan, skruva det på plats och sätt tillbaka instrumentpanelen.

5

Anslut en ström ledningen till den positiva (+) 12V uttag på förstärkaren. Anslut en annan makt ledningen till den negativa (-) jordplint på förstärkaren. Konsultera förstärkarens manual för att se vad gauge tråd ska användas. Kör strömkablarna till batteriet i bilen. Kom ihåg vilken tråd är positiv och som är negativt.
6

Anslut jordledningen till den negativa jordpunkten på batteriet. Anslut den positiva effekt kabeln till den positiva polen på batteriet.
7

Anslut högtalarna till förstärkaren och avsluta installationen. När installationen är klar, starta bilen och testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82235.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.