Hur Wire en Pioneer DEH 1700 Radio

Pioneer Electronics tillverkar ett sortiment av eftermarknaden stereoapparater för bilägare som vill uppgradera de funktioner och ljudkvalitet av deras utrustning. Pioneer DEH 1700 är en CD-mottagare (CD-spelare och radio) som kan installeras i en bil genom att anpassa ledningar och, om nödvändigt, till höljet säkerställa att radion passar i instrumentpanelen. Saker du behöver
Skiftnyckel
kit Radio installation (för viss bilmodell) katalog kabelstrumpa adapter (för viss bilmodell) katalog radioantenn adapter (för särskild modell av bil)
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort den negativa kabeln från bilbatteriet terminalen, med hjälp av en skiftnyckel.
2

Montera Radioinstallationssats för din bil. Fäst buren radioanläggning (fästet att radion kommer att inrymmas i) medföljer Pioneer enheten ytplåten anpassning (en fronttrimpanelen för radio som är formad för att kompensera för skillnaderna mellan den form av bostäder och radio), enligt tillverkarens instruktioner. Skjut in enheten i den tomma instrumentbrädan huset och fäst den enligt Installation Kit tillverkarens anvisningar. Sättet för installation kommer att variera från bil till bil.
3

Anslut den tjocka svarta radio antennkabeln i uttaget ligger på nedre vänstra sidan av den bakre delen av stereon.

4

Anslut kabelstrumpa (innehåller alla de viktigaste ledningar såsom makt och högtalarkablar) av DEH 1700 till en kabelstrumpa adapter, driver anslutningarna tillsammans så att de klickar på plats. Anslut den andra änden av tråden vävstolen adaptern till kabelstrumpa av bilen som du installerar på radion. En kabelstrumpa adapter ansluter standard eftermarknaden radion ledningar till särskilda ledningar för en enskild bil och är tillgängliga från återförsäljare bilstereo och återförsäljare.
5

Skjut fast radio i den förberedda montering, se till att inte att fånga ledningarna. Tryck in den tills den låses på plats. Sätt ihop instrumentbrädan, om så krävs. Återanslut bilens negativa batteripolen. Slå på Pioneer stereo och bläddra igenom stereo funktioner för att testa dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82238.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.