Hur man bygger en Supra Sub Box

Toyota Supra är en bil som är både snabb och cool. Det är en favorit för bil tuners och anpassade byggare bilar över hela landet på grund av dess mångsidighet och tillgången till reservdelar. Trots att tillgången på reservdelar, om du vill ha en verkligt individuell stereo inrättas i din bil då du behöver för att bygga en egen sub box för din Supra. De flesta Supras har subs monterat i bagageutrymmet, men du kan också använda baksätet eller passagerarsätet om du ville ha något som såg väldigt annorlunda. Saker du behöver
Mäta Pencil tejp Mössor och papper
1/2-tums MDF
Subwoofer
Terminal Cup
Jigsaw
Drill
Skruv
skruvmejsel
Trälim
Högtalarkabel
Silicon täta
Kraftig kardborre
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet i som du vill montera sub och sub box. Anteckna måtten på pappret.
2

Mät subwoofern. Lägg 2 inches till djup och 2 inches till diameter för att beräkna de minimimått för din sub box. Nu beräkna den inre volymen genom att subtrahera två gånger bredden av MDF från varje dimension och att multiplicera längden med bredden av höjden. Jämför denna volym med den rekommenderade lådvolymen ges av tillverkaren på dokumentation för sub.
3

Justera måtten på lådan så att den passar i det utrymme du mätt och att möta tillverkarna volym rekommendationer för sub.
4

Skär MDF i bitar för varje sida av lådan du har designat. Klipp två bitar för fram. Rita konturerna av subwoofern på framst. Avlägsna detta material genom att borra ett hål genom MDF sedan sätta pusslet genom hålet för att ta bort resten.
5

Skär ett hål i bakstycket för terminalen koppen med samma metod som ovan . Montera terminalen koppen genom att skruva den på plats.
6

Montera lådan med hjälp av skruvar och trälim för att fästa ihop sidorna. Skruva fast de stora bitarna i små bitar för den starkaste lådan. Caulk insidan av lederna med hjälp av kisel caulk. Detta tätar lådan och ger styrka.
7

Fäst högtalarkabeln till insidan av terminalen koppen. Fäst högtalarkabeln till baksidan av sub, sätta sub i sitt hål och fäst den med skruvarna.
8

Bifoga remsor av kardborreband till botten av sub box med trälim. Bifoga motsvarande remsor av kardborreband där du planerar att montera lådan i bilen. Använd tyg lim för att fästa dem på mattan.
9

Kör högtalarkabeln från förstärkaren till läget för sub box. Lyft kanterna av plast trim och mattan med skruvmejsel och skjut tråden under för att dölja det.
10

Fäst tråden på utsidan av terminalen koppen och placera lådan på kardborreband för att säkra den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82241.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.