2003 Jeep Liberty Stereo Installationsinstruktioner

I lager Jeep Liberty stereo inkluderar en AM /FM-radio och CD-spelare. Liberty ägare som väljer att byta ut sin fabrik enhet kan välja från en mängd olika eftermarknaden däck. Installera den nya huvudenheten själv att spara kostnaden för en professionell installation. Säkerhet

Lyft jeep huva. Lossa bulten på jordkabel med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriets minuspol och ställ den åt sidan.
Ta Stock huvudenhet

Dra askkoppen från Liberty instrumentbräda och ta bort skruven på baksidan av facket med en stjärnskruvmejsel. Ta kåpa som omger stereon och klimatet kontroller och dra bort den från instrumentpanelen för hand. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon konsolen med skruvmejsel och skjut radion från Jeep instrumentbräda. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av radion.
Infoga ny stereo

Skjut eftermarknaden fronten adaptern i Libertys instrumentbräda stereo docka. Dra stereo ledningarna genom till framsidan av instrumentbrädan. Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder. Sätt in adapterns bly kontakterna till motsvarande uttag på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya radion. Skjut in enheten i fronten adaptern tills den låses på plats.

Byt kåpa och skruven på baksidan av askkoppen facket. Återgå askkoppen och flytta tillbaka till batteriet. Placera det bakre jordkabel till minuspolen och dra åt kabelns bulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82242.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.