Hur man installerar ett system Bilstereo i en GMC Envoy XUV

GMC Envoy XUV är utrustad med GM: s Delco AM-FM-stereo med inbyggd CD-spelare. Envoy ägare som väljer att uppgradera sina system eller ersätta en felaktig system för lager-ljud kan välja från en mängd olika eftermarknaden enheter. Du kan få det professionellt installerat eller göra det själv och spara pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Visa mer instruktioner
1

Öppna huven och lossa den negativa batterikabeln med en 10-mm skiftnyckel.
2

Dra upp parkeringsbromsen. Ta bort skruven i botten på mugghållaren med en stjärnskruvmejsel. Öppna center lock konsolen lagring och ta bort de två skruvarna i framkanten av facket. Addera 3

bort gummit längst bak i förvaringsfacket och ta bort de två skruvarna undertill. Ta bort de två skruvarna i botten på förvaringsfacket. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av mittkonsolen och dra hela konsolen mot baksidan av fordonet.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av den undre mittkonsol samt de två skruvarna på undersidan av stereon montering.
5

bort instrumentpanelen panelen som omger stereon montering och kontroller klimat för hand och ställa panelen åt sidan. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med skruvmejseln. Skjut fabriken stereo från instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från uttagen på baksidan av stereoanläggning.
6

Infoga fronten adaptern till sändebud stereo docka. Skjut in adaptern i instrumentbrädan dockan tills den snäpper fast i instrumentpanelen. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av monteringen dockan på framsidan av instrumentbrädan.
7

Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. För in antennkabeln leder in i GM antennadaptern. Anslut adaptern kablage kontakterna i uttagen på baksidan av den nya huvudenheten
8

. Sätt i GM antennkabeln kabel adapter i FM antenningång på baksidan av eftermarknaden audio däck. Skjut in enheten i dockan tills den snäpper på plats inuti frontpanelen adaptern.
9

Byt instrumentbrädan paneler och skruvar i omvänd ordning. Börja med kåpa runt stereon montering, då mittkonsolen, och slutligen panelen för mugghållaren.
10

Återkoppla negativa klämman batterikabeln. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven. Testa din nya ljudenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82248.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.