Hur man använder bil Subs i ett hus

Subwoofer ger basen klarhet och djup att varje stor bilstereo behov. Men, om du skapar en avtagbar högtalare du kan också ansluta den till stereon för att lägga till mer djup i basen inuti samt. Även en bil högtalaren inte är optimerad för inomhusbruk prestanda det kommer säkert att ge en bättre bas upplevelse än någon subwoofer alls, och du kan spara genom att bara behöva ha en subwoofer. Saker du behöver
Subwoofer monterad i baslåda
Högtalarkabel
Kraftig kardborre
trälim
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

Fäst kardborreband på undersidan av högtalaren med trälim. Fäst motsvarande remsor i bakluckan på bilen. Använd kardborreband istället för att montera subs med en konsol. Placera den mjuka sidan av kardborrband på undersidan av högtalaren rutan.
2

Run högtalarkabeln från förstärkaren i bilen till den plats du har valt att montera subwoofern. Du kan dra den under kanten på mattan och kanten av plasten trim för att dölja det.
3

Använd här högtalarkabeln för att ansluta subs i sub kapslingen till stereon i bilen.
4

Ta högtalarlådan från bilen genom att dra den av kardborreband. Sätt den på plats i vardagsrummet och köra högtalarkabeln från ditt hem förstärkaren till positionen för din bil subwoofer och anslut den. Positionering är inte nödvändigt för en bashögtalare så gömma bilen subwoofern i ett hörn eller det kan se ut på plats.
5

Flytta högtalaren mellan bilen och vardagsrummet helt enkelt genom att koppla loss kabeln. Kontrollera att högtalaren är ordentligt monterad på kardborre när det är i bilen, annars kan lossna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82274.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.