Hur du ansluter Subs en 2001 Ford Focus

Getting better basljudet i din Ford Focus är lätt om du ansluter ett par subwoofers. Subwoofers kommer att göra basen i din Ford Focus tydligare och gör att du kan få ännu mer ljudvolym. Oavsett om du ska uppgradera stereon för en show eller för den gata du behöver en kvalitet och rätt konfigurerad sub i din Ford Focus. Ägna särskild uppmärksamhet åt att se till att du har installerat och fast förstärkaren korrekt innan du försöker att installera och koppla subs. Saker du behöver
Mäta Pencil tejp Mössor och papper Subwoofers
Subwoofer box
Högtalarkabel
Kraftig kardborre
trälim
tyg lim

Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet i din Ford Focus där du vill installera högtalarna. Mät bredden, längden och djupet på utrymmet. Mät baslåda du har köpt för att kontrollera att den passar i det utrymme du har tillgängligt. Se också till att volymen av lådan matchar den rekommenderade lådvolymen för din subwoofer. Den rekommenderade volymen ska skrivas på den dokumentation som följde med subwoofern.
2

Fäst högtalarkabeln till terminalen cup i baksidan av sub box. Kör högtalarkabeln till de första sub och bifoga det till terminalerna på baksidan. Bifoga en andra högtalarkabeln till terminalerna på de första sub och köra trådarna på baksidan av den andra sub. Sätt båda subs i sin position och säkra dem till lådan med skruvar. Hur man fäster trådarna beror på subwoofern du använder. De flesta har en skruv ovanför terminalerna. Vira kabeln runt skruven och sedan dra åt den. Terminalerna kan också ha en skruv. I vissa fall kan de behöva massivt centrum terminal med en bult på toppen. Vira kabeln runt terminalen och dra åt bulten nedåt. I några fall kommer de att ha ett hål med en fjäderbelastad plint inuti. Tryck tillbaka spaken ovanför hålet och stick in tråden, släpp spaken. Tråden bör fästas säkert i hålet. Se dokumentationen som medföljde din sub eller subwoofer rutan för mer information.
3

Lim kardborreband på botten av sub inneslutningen. Placera motsvarande band på mattan i bilen för att hålla lådan på plats. Säkra de remsor i bilen med hjälp av tyg lim.
4

Fäst högtalarkabeln till förstärkaren och kör det runt insidan av bilen till position din högtalare box. Använd skruvmejseln för att bända upp listen och mattan och dölja tråd undertill. Den exakta rutten du tar beror på läget på förstärkaren och högtalaren. Förstärkaren har en terminal som gör att du kan skruva fast kabeln på plats, eller att placera den genom ett hål och använd en hävstång för att säkra det på plats, eller att vrida den runt en terminal och säkra den med en mutter. Testa att säkerställa tråden är säkert på plats genom att dra i den försiktigt. Eftersom förfarandet varierar beroende på märke och modell av förstärkare, subwoofer box och subwoofer, bör du konsultera dokumentationen som följde med den utrustning du ansluter kablarna till.
5

Fäst kabeln till baksidan av subwoofern och sedan säkra subwoofern på kardborreband. I vissa fall kan du fästa tråden genom att öppna hålet, sätter tråden genom och sedan stänga den igen. Med några högtalarlådor måste du vrida tråd runt en terminal och fäst den på plats med antingen en skruv eller en mutter. Det exakta förfarandet kommer att bero på den typ av låda som används. Läs dokumentationen som medföljde boxen om du är förvirrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82303.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.