Hur man installerar en CD-spelare i en Chevelle 1970 Dash

Tillverkas av amerikanska bilföretaget Chevrolet, var Chevelle först marknadsförs som en medelstor bil 1964. Under det tidiga 70-talet, kom bolaget upp med modifierade versioner av sina Chevelle modeller. Om du råkar vara en av de lyckliga ägarna av denna amerikanska klassiker, finns det en möjlighet att ditt ljudsystem behöver bytas. Lyckligtvis, installera en CD-spelare i din Chevelle 1970 Dash är en relativt enkel procedur. Saker du behöver
CD-spelare
Wrench
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil i en bekväm arbetsyta och pop huven . Lossa skruvarna som håller bilens batterikablarna från terminalerna med skiftnyckel. Dra ut kabeln och se till att de inte kommer i kontakt med varandra under hela processen.
2

Skruva bultarna fästa instrumentpanelen locket. Leta clipsen på insidan av locket och haka av dem med en skruvmejsel. Dra ut locket långsamt och lägg den på en säker plats eftersom du kan behöva som någon gång i framtiden.
3

Lossa alla muttrar och bultar som håller gamla stereo med skiftnyckel och skruvmejsel . Koppla bort alla kablar dragna på baksidan av stereon och dra ut den från stereon dockan. Pressa frigöringsmekanismen av alla ledningar kontakter samtidigt se inget är brutet.
4

Håll installationen hylsan som ingår i din nya CD-paketet och försiktigt skjuta den i stereo. Se till att hylsan är perfekt placerad eftersom det kommer att möjliggöra enkel installation av den nya CD-spelaren. Leta metallflikarna inuti hylsan och pressa dem utåt med en skruvmejsel. Applicera minimalt tryck när du glider hylsan och sluta när du hör en låsning snäpp.
5

Anslut ledningar till ledningar portar på baksidan av den nya CD-skivan. Anslut ledningsnätet ansluten till stereon porten till baksidan av CD-spelaren. Kläm låsmekanismen tills ett snäpp hörs.
6

Sätt i cd-spelaren in i installationen hylsan tills ett knäppande ljud hörs. Kontrollera att CD-spelaren är stabil och perfekt monteras i dockan utan några rörelser och skakningar. Skruva tillbaka alla skruvar ordentligt och haka tillbaka klippen i instrumentpanelen locket. Sätt tillbaka locket och skruva utanför bultarna. Återanslut batterikablarna och starta motorn för att testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82317.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.