Hur man installerar ett kit förstärkare Inkoppling

En förstärkare kabelsats innehåller kablage behövs för att ansluta en förstärkare eller subwoofer till bilens stereo. En ring terminal, strömkabel och patch kablar är nödvändiga för att skapa en anslutning till batteriet efter makt och till huvudenheten för kontroll och signalöverföring. Du kan välja att ha satsen förstärkaren ledningar installeras av en professionell, eller du kan göra det själv för att spara tid och kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Wrench
Förstärkare kabelsats
Drill
Borr
Gummigenomföring
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huva för att komma åt batteriet. Lossa skruvarna som håller båda kablarna till sina respektive batteripolerna med en skiftnyckel. Lyft vajrarnas klämmorna från terminalerna. Ställ den negativa batterikabeln åt sidan för att förhindra kortslutning av bilens elsystem.
2

Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats runt batteriets pluspol inlägget. Placera den positiva klämman batterikabeln över ringen terminalen på plint. Dra åt skruven på kabelns klämma för att fästa kabel och ringkabelsko till terminalen.
3

Sätt i (vanligen blå) elkabel från förstärkaren kabelsats i skåran på ring terminal. Ta bort säkringen från säkringshållaren kortplatsen på ringen terminalen och ha den till hands för återinsättning efter förstärkaren har anslutits. Dra strömkabeln i bilens passagerarutrymme genom brandväggen. Brandväggen separerar motorrummet från passagerarutrymmet. Använd en redan etablerad väg för ledningsdragning från motorrummet till bilens interiör. Borra hål på vänster sida av brandväggen om det inte finns några fungerande väg till det inre. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda nätkabeln.
4

Flytta till insidan av fordonet och ta bort stereoanläggning från bilens stereo montering dockan. Följ instruktionerna i reparations handboken för att ta bort din specifika bilens huvudenhet. Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av huvudenheten. Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern
5 p Om fordonet inte är utrustat med förförstärkare uttag på aktiemarknaden stereo. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på stereon däck bakpanel.
6

Anslut patchkablar till kabelnätet adaptern leder. Följ guiden i adaptern manual eller färgkod på adaptern leder. Förlägg patchkablar genom baksidan av stereon montering dockan och ner till golvet i bilen på passagerarsidan. Byt ut stereon i stereon dockan.
7

Placera strömkabeln längs förarens sida av fordonet till den plats där subwoofern eller förstärkaren. Route kopplingskablarna längs passagerarsidan av fordonet till subwoofern eller förstärkarens läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82323.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.