Hur man byter en 1996 Camry inre dörrhandtaget

I 1996 Camry är en annan modell i serien av Camry eller "krona" bilar tillverkade av den japanska biltillverkaren Toyota. Om du har en av dessa bilar i mellansegmentet men har problem med att öppna bilen inifrån, du troligen har en defekt eller trasig inre dörrhandtaget. När detta händer kommer det att behöva bytas ut mot dörren för att fungera korrekt. Saker du behöver
inre dörrhandtaget för ditt 1996 Toyota Camry
Skruvmejslar
Wrench
Visa fler instruktioner
1

loss ramen från dörrhandtag . Använd en skruvmejsel för att bända infattningen av huvudpanelen. Sätt in skruvmejseln i mikro-området, som ligger mellan ramen och dörrhandtag. Bänd infattningen. Gör detta på alla sidor på ramen och när du är på den sista sidan, dra infattningen från dörrhandtaget.
2

Använd spårskruvmejsel för att bända bort alla plastlock till avslöjar skruvarna. När du pried dem alla, använd en lämplig skruvmejsel för att ta bort alla skruvar.
3

bort dörrpanel. När du har alla skruvar bort, placera dem i en lätt-till-finner område. Fatta sedan nedre delen av panelen och dra den. Utöva någon kraft här. Lyft upp det först, och sedan dra.
4

Placera den nya dörrhandtag i trim panel. För att göra detta säkert dörrhandtag med samma skruvar du oskruvade men sätter in i hålet och vrida medurs.
5

Byt dörrpanel. Sätt tillbaka panelen på plats och fäst det med hjälp av en skruvmejsel och en skruv. Ersätt alla plastsnäpplocken som du pried. Sätt tillbaka ramen till luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82337.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.